16 de febrer 2014

363.000,00 € PER A LA CONSTRUCCIÓ DE 3 PISTAS DE PADEL….?



Però és que cada alcalde que passa per la cadira de l'alcaldia, ben pagada per cert,  ens ha de deixar la seva "gran obra" com si fossin faraons....?



Però és que la crisi i les retallades no afecten a Cabrils....?

O és que l'equip de govern viu en els núvols....? els núvols de zp per descomptat...per la similitud en la gestió 

No ens recuperarem en anys del cost i explotació de les faraòniques obres de la piscina i el poliesportiu.... que ara toca el pàdel....  (recordeu que la Generalitat ens deu  + - 1,5 Mlls d'euros)

S'ha consultat amb l'entitat que ve conservant les pistes de tennis que ara es pretenen eliminar ?

Aquest és un exemple pràctic de que qualsevol pot accedir a un càrrec polític i dirigir un país o un ajuntament sense cap preparació i/o formació ni experiència en gestió, i les conseqüències desgraciadament estan a la vista de tots.

Després, aquests "politics", per pal·liar els desaguisats que provoquen es dediquen a retallar en sanitat, serveis socials, pensions, salaris dels funcionaris....etc. etc.

Fins  quan....?

NOTA: Cal dir que d'aquestes "licitacions" "adjudicacions" "......." els regidors de l'oposició ens assabentem per les publicacions externes, ja que alcaldia no ens informa ni per descomptat compta amb la nostra opinió.... Se’n recorden d'allò que “alguns” deien en campanya de....... PER UN CABRILS DE TOTS....

Així ho veiem i així ho diem

Continuarem informant

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ

Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels