10 de juny 2013

CONDEMNEN l'AJUNTAMENT DE CABRILS….A REPETIR PART D'UN PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL….


Novament la desídia i el mal fer d'alguns polítics, que juntament amb la funcionària de torn, han provocat que un veí de Cabrils que va veure vulnerats els seus drets interposés un recurs davant la sala de  lo contenciós administratiu havent recaigut sentència, d'obligat compliment, favorable a la seva reclamació.


Sentencia, còpia de la qual ens ha estat verbalment denegada a pesar de que com tots sabeu les sentències són públiques, per aquest motiu l'hem sol•licitat per escrit a l'espera de veure amb quina argumentació la deneguen....si és que la deneguen....per escrit.

Una altra nova demostració de l'erràtica política de relacions laborals que des de fa ja massa temps impera en aquest ajuntament....governi qui governi....que més o menys sempre són els mateixos...

Però més increïble és que l’actual titular de l’alcaldia, que en el seu moment va denunciar per frau a l'actual responsable del departament de recursos humans, avui li tapa els seus errors. (En un proper article, a manera de recordatori, aprofundirem en una altra de les promeses incomplides de l'actual titular de l'alcaldia….)


Però, per si tot això no fóra poc, tornen a equivocar-se amb les dates, si us fixeu a la pàgina 2 de l'anunci….Cas pràctic: El dia 20 de juny de 2012……error del que ningú s'havia adonat i del que ja hem puntualment informat a la secretària interventora.



NOTA: Fixar-vos que aquesta sentència va tenir entrada a l'ajuntament el passat dia 21 de gener i fins ara no se'ns havia informat, és a dir 4 mesos després.
És aquesta la transparència que tant reclamava "la convergent Morales" en els seus escrits quan estava a l'oposició....? Cliqueu aquí per veure el seu escrit "La Vergonya"


Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest Ajuntament s'ha de començar a ficar mà en el tema de personal, hi ha matins que aquest poble sembla un centre d'esbarjo, funcionarias de paseo per aquí, uns altres d'esmorzars en terrasses per allà, o de compres en el mini-mercadillo ambulant, en definitiva una vergonya pagada amb diners públics. Això sí que es una vergonya.

Una veïna a l'atur forçós i indignada quan veig segons quines coses.

V.I.

Anònim ha dit...

Soc Óscar Esteban Galán, el demandant, si vols la còpia, demana-me-la.

VIC ha dit...

Moltes gràcies senyor Esteban, però qui m'ha de facilitar la còpia de la sentència és l'ajuntament, no solament com a ciutadà, recordem que les sentències són públiques, sinó que l'actual titular de l'alcaldia juntament amb la funcionària que ha de vigilar el compliment de la legalitat, tenen el deure i l'obligació de no vulnerar el meu legítim i constitucional dret d'accés a la informació que com a càrrec electe tinc.

Per tant espero amb expectació els arguments que han de ser inexcusablement reflectits en un escrit, ja que verbalment no em valen, amb els que ratifiquin la negativa a facilitar-me aquesta còpia. Espero que imperi el seny i el degut respecte a la legalitat i finalment, aquesta còpia, em sigui íntegrament facilitada.

Però lo trist del cas és que aquest tema, que formava part del punt número 2 de l'ordre del dia del passat ple municipal, al que no vaig poder assistir per motius personals que en una altra ocasió explicaré, i pel que m'han comentat aquest assumpte no va ser mereixedor de cap aclariment per part de cap regidor/a.

El que sí és notori és que aquest tema va ser degudament aprofitat per colar la creació d'un nou lloc de treball, ampliant l'actual plantilla de l'ajuntament amb un nou conserge.

Senyor Esteban, reitero el meu agraïment esperant comprengui els meus motius de no acceptar el seu amable oferiment.

Atentament

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del Grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hi ha algun control d'horari? Puntualitat ...., hores que recuperes si fas tard...., esmorzar sense propines....

VICHY ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels