14 de desembre 2012

LA INSENSIBILITAT PROVOCA PROTESTA.- VIVIM TEMPS DIFÍCILS - NINGÚ POT AMAGAR EL CAP SOTA L'ALA



La "sobrevinguda" falta de memòria de la titular de l'alcaldia de Cabrils, que amb la vella tàctica incompetent d'amagar el cap sota l'ala, intentant desentendre's d'una presumpta precària situació laboral que es podria haver evitat, ha provocat una raonable i crispada protesta davant la presumpta mala praxi en les relacions humanes amb part del personal de neteja dels edificis municipals.



Davant aquesta situació, detectada i comunicada internament a l'ajuntament, la que hauria d'haver pres mesures en defensa de la dignitat de les treballadores, com deia al principi, ha optat per lo fàcil "NO SAP".... "NO CONTESTA".... "L'ASSUMPTE NO ÉS DE LA MEVA COMPETÈNCIA"....etc....etc.... 

Sembla que a la titular de l'alcaldia se li ha oblidat molt ràpid la seva antiga professió reconeguda que, segons les meves dades, era la de monitora de menjador escolar, que per cert, i relacionat amb aquesta activitat sembla que també va haver de requerir "consell jurídic" i "sindical" en alguna ocasió.

En definitiva aquesta situació ha derivat en que una treballadora va presentar demanda davant el Jutjat de lo Social, vista que se celebrarà dilluns dia 17 a les 11 hores en el Jutjat social núm 1 de Mataró al que assistiré en qualitat de testimoni de la demandant.


Continuarem iinformant

Alfred Serrano i Mora en qualitat de
President del partit polític d'àmbit local Veïns Independents de Cabrils




Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels