24 d’agost 2010

SABIES QUE....?


Sabies que degut a la total absència de rigor i la mes que evident manca de sensibilitat en les relaciones humanes per part de l’equip de "govern d’esquerres i progressista" es manté viva la crispació laboral a l’ajuntament de Cabrils....?

Para muestra un botón como dicen los castizos, clicant aquí podreu consultar la polèmica generada, novament amb CCOO, com a conseqüència de l'última gran decisió en benefici d'una "miembra" de "la casta" que "presumptament" s’ha instaurat entre “la classe treballadora” de l’ajuntament. (Si cliqueu aquí entendreu lo de “casta” -grup social que es diferencia pel seu sou-)

Si voleu recordar alguns dels innombrables desencontres de l'alcalde "d'esquerres i progressista" amb CCOO clicant a sobre de les dates podreu accedir als articles del diari El Punt en relació als últims i memorables esdeveniments protagonitzats pel noi del poble.
06 05 2010 - 27 03 2010 - 23 03 2010 - 30 01 2010 - 30 12 2009 - 21 07 2009

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

"TOMA DEL FRASCO CARRASCO".
Mientras a parques y jardines se nos prohibió disfrutar de dias personales en las pasadas fiestas navideñas "ARGUMENTANDO POR PARTE DE LA INCOMPETENTE REGIDORA DE DICHA SECCIÓN" QUE NO SE PODÍA DEJAR EL SERVICIO EN MENOS DEL 50% DE LA PLANTILLA, AHORA LOS DUEÑOS DEL CORTIJO CON EL BENEPLÁCITO DEL "ILMO" Y CON UN CLARO MENOSPRECIO AL RESTO DE TRABAJADORES DEL AYTO. SE PERMITEN EL CINISMO Y LA CARADURA DE DEJAR "SECRETARÍA" DESATENDIDA SIN NINGÚN TIPO DE EXPLICACIÓN A LA CIUDADANÍA.
EN EL CORTIJO PARTICULAR DEL "ILMO." VEO QUE CONTINUA TODO IGUAL. "POR SUERTE Y COMO LOS PARTOS QUEDAN NUEVE MESES PARA LAS PRÓXIMAS ELECCIONES"

Vicente Velaz

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels