12 d’abril 2010

QUAN LA REALITAT SUPERA A LA FICCIÓ - Altra “sorpresa” de l'alcalde de Cabrils que ens costarà mes diners als ciutadans.


Doncs si, - mentre governi qui governa l'ajuntament de Cabrils - sempre hi haurà alguna cosa que ens sorprengui en l'impredictible món de la política municipal de Cabrils, amb independència de la alcaldada de torn que es produeixi.

La imaginació es queda molt enrere amb tot el que ocorre i pugui ocórrer en aquest escàs any que queda per a les pròximes eleccions municipals.

Però passem al fet - tan previsible com sorprenent - que avui ens ocupa i preocupa.
Sabeu quin va ser l'últim acord “conegut” de la Junta de Govern Local de l’ajuntament ?
Pues que el dia 6 d’abril van decidir aprovar l'oferta pública d'ocupació per l’any 2010.
(Clicant aquí ho podreu consultar)

I que vol dir això?
Pues més funcionaris i més despesa de personal i algun que altre arreglo.
Pues que, "presuntament" c
al arreglar-lis, assegurar-lis, consolidar-lis o diguem-li com vulguem el lloc de treball i el sou a “determinats treballadors” - això si - mitjançant “concurs oposició”.... “lliure”....i.... “promoció interna”....

Tots tenim en la memòria els esdeveniments succeïts en els últims plens de l'ajuntament motivats per la irracional decisió de l'alcalde, amb el suport dels 7+1, d'externalitzar, - en principi - a la brigada municipal amb el fals argument, entre uns altres, de l'estalvi econòmic.

“Externalitzen 12 treballadors de la brigada municipal i ara treuen a concurs aquestes places...inclosa una per a la brigada?

Definitivament a l'ajuntament hi ha algú o alguns que s'han begut l'enteniment !

Volem ressaltar alguns dels llocs de treball que surten a “concurs”:

4- caporals de la policia local....? Quin d’ells serà el cap....? No és un cap del cos el que fa falta....?
(recordem el Capítol 2 article 26.2 de la Llei 16/1991 de les Policies locals que diu que ....En tot cas el cap del cos ha de pertànyer com a mínim a l’escala executiva?)

3- auxiliars tècnics de gestió....? 2 personal laboral i un funcionari....? perquè....un funcionari...? (quien será será....)

1- TAE/Lletrat….? Recordeu l’augment de sou i qui ocupa aquest lloc de treball....?
(quien será será....)

1- Tècnic/a mitjà Serv. Adm. Recursos Humans....? Recordeu l’augment de sou i qui ocupa aquest lloc de treball....? (quien será será....)
.....
En definitiva una política de personal que.........que serà serà serà....
....

Des del nostre grup municipal pensem que igual que una imatge val més que mil paraules, la lectura de l'anunci d'aquesta oferta d'ocupació....de noves places....d'ascensos....de consolidació de determinats llocs de treball....
“ho diu tot.”

És allò de corre corre que pillo....

Consulteu els antecedents: 1er desallotjament. - 2on desallotjament. - 3er desallotjament

Continuarem informant

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

6 comentaris:

Lucio ha dit...

No acabo d'entendre com davant les queixes i denúncies que els sindicats han presentat en diferents organismes oficials aquests encara no hagin intervingut obligant el compliment de l'establert per la legislació en matèria laboral.

Quin país, després ens posarem les mans al cap.

Lucio Anneo Cabrils

Unknown ha dit...

Lo tiene claro, no va a repetir de alcalde y lo deja todo "atado i bien atado".
Pobres los próximos que entren!!
M.B.

Anònim ha dit...

Al Sr. M.B. he de decirle que no hay nada "atado y bien atado". LO QUE HOY SE ATA MAÑANA SE DESATA, Y LOS QUE PIENSEN LO CONTRARIO(todos estos que piensan que por que les hagan las plazas a medida ya se van a quedar a criar malvas en el Ayto.) ESTAN LISTOS.

Un visionario

Anònim ha dit...

Hay una vacante que parece estar hecha a medida para un lambón

The toad

Anònim ha dit...

Lambón: Que lambe (en sentido figurado).

Persona que recurre a adulonerías, alagos y servilismos para obtener sus propósitos. Se muestra siempre muy dependiente de los demás con tal de conseguir lo que persigue.
Suele ser entrometido, inoportuno e indiscreto. Perturba y/o trastorna los relacionamientos personales de los que están a su alrededor. Es oportunista de bajo calibre.

The toad

Anònim ha dit...

¿Como es posible que externalizen a 10 peones de la brigada municipal y saquen ahora a concurso una plaza de peón de la brigada municipal?. ¿Es que se han vuelto locos, o es que por el contrario es el caciquismo de un equipo de gobierno con su impresentable alcalde a la cabeza. "Increible pero cierto".
"YA OS QUEDA POCO DE CAMPAR A VUESTRAS ANCHAS Y REIROS, TANTO DE LOS TRABAJADORES (Y SUS FAMILIAS)QUE ARBITRARIAMENTE OS HABEIS QUITADO DE EN MEDIO,ASÍ
COMO DE LOS CIUDADANOS DE CABRILS".
COMO EN MAYO DE 1808, EN MAYO DE 2011 EMPEZARÁ LA LUCHA PARA EXPULSAR A LOS INDESEABLES QUE NOS
GOBIERNAN Y ALGUNOS QUE APROVECHAN SU PASO EN EL AYTO. PARA "COLOCAR A LA PARENTELA" A ESTO ÚLTIMO SE LE DENOMINA NEPOTISMO.

El oráculo de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels