17 d’octubre 2009

MONUMENT A LA IMPROVISACIÓ


Una imatge val més que mil paraules, aquesta seria la conclusió d'aquesta nova mostra d'ineficàcia-eficaç per a justificar-l’injustificable ordre de multar a tot el que es mou i gosi aparcar on l’il•lustríssim senyor alcalde no ho permeti (que és en tot el nucli urbà i part de l'univers)




En època de crisi, - quan els números no quadren -, - o t'endeutes - (que ja ho han fet), o - retalles despeses - (que no ho han fet, ni saben fer-ho, ni ho pensen fer, solament cal comprovar el sou del “gerent”...o els augments de sou a “la filla del primer tinent d'alcalde” .....) o - augmentes ingressos - (que també ho han fet, pujada mitja de l'IBI un 6,17% mentre que l'IPC previst per al 2010 és el 1% )

Les sancions s'han convertit en l'element de major potència recaptatòria, convertint-se les multes de tràfic en un nou impost per als ajuntaments, i Cabrils amb un alcalde progressista i d'esquerres no podia ser menys.

Incompetents i més incompetents. Estan per tot arreu, hem après a coexistir i conviure en amb ells. L'ambició d'aquestes persones les ha dut directament a la incompetència.

Diu el principi de Peter que en una empresa, entitat o organització les persones que realitzen bé el seu treball són promocionades a llocs de major responsabilitat una vegada i una altra, fins que arriben a el seu nivell d'incompetència.

Conseqüència del que el principi manifesta, molts llocs d'alta direcció són ocupats per professionals que no tenen la suficient qualificació per al seu treball, la qual cosa condueix a greus errors en les decisions que prenen les persones responsables en moltes organitzacions.

En una jerarquia tot empleat tendeix a ascendir fins al seu nivell d'incompetència. (Laurence J. Peter)

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Urbanisme i mobilitat


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ustedes dicen que han subido un 6, 17 % el impuesto sobre inmuebles urbanos, y en el ayuntamiento me han dicho que no lo han subido, que lo han congelado. ¿Quién está mintiendo?

Luis Armada

Anònim ha dit...

I no és correcte sancionar les accions que incompleixin el codi de circulació? Si en aquest cas es multa aparcar en un lloc on està prohibit, a mi em sembla perfecte, el que no era normal és el que passava abans, que tothom aparcava on volia, i la policia no hi feia res!

Mercè López

VIC ha dit...

Señor Armada, me permito hacer pública la respuesta que le he dirigido personalmente ya que considero su pregunta y por consiguiente nuestra respuesta de máximo interés en defensa de la verdad de los acontecimientos, especialmente cuando se trata de desenmascarar un injustificado incremento de la presión fiscal.

No hay mejor forma de comprobarlo que comparando los recibos de los últimos ejercicios, ésta, si me permite, es la forma más llana y clara de comprobar lo que realmente se nos ha subido el IBI y las tasas este ejercicio 2009, en concreto este año 2009 hemos pagado, de promedio, un 6,31% más de IBI y un 3,99 % más de impuesto municipal sobre vehículos de tracción mecánica. ¿Recuerda lo que dijo entonces el alcalde?

En el 2010, cuando se meriten dichos impuestos y tasas volveremos a ver quien miente.

Esto son datos objetivos, lo demás, palabras de políticos profesionales, porque como escribió Gandhi, “la devoción a la verdad es la única justificación de nuestra existencia”, porque “sin la verdad es imposible respetar ningún principio o regla de vida”

Atentamente

Alfred Serrano i Mora
Portavoz del grupo municipal Veïns Independents de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels