04 de març 2007

ARA ES L’HORA DE LES PRIMERES PEDRES ( I )



A menys de 100 dies per les eleccions municipals, comença el compte enrere per les col·locacions de primeres pedres, inauguracions a corre cuita, promeses de projectes d’obres faraòniques, presumptes cessions de terrenys, Escoles, Instituts, pisos de protecció oficial, etc. etc. etc. .......... quina poca memòria tenen alguns dels polítics professionals d’aquest poble, penseu que algun d’ells porten més de 10 anys a la cadira fent promeses ja sigui com regidors de l’equip de govern o bé prenent l’alcaldia en un acte de transfuguisme. Cal recordar que dit acte de transfuguisme va tenir el suport del PSOE-PSC+PP+ERC durant dos anys, i desprès, dos anys i mig més com socialista sobrevingut, amb el suport dels seus ex companys convergents traïts, i els habituals i “clàssics” dos regidors del GEC (abans d’ERC).

Recordeu la gran obra “El projecte d’un equipament esportiu de qualitat”?

Recordeu el que deia l’alcalde–trànsfuga de l’època, quan els socialistes i els seus companys de moció de censura, PP+ERC, van vendre també la primera pedra d’un gran complex poliesportiu, degudament “assessorats”?

Davant d’aquesta demostrada manca de professionalitat i de capacitat de gestió, cal donar un gir de 180º i dins dels paràmetres de educació i respecte, procurar canviar estils i persones ben aviat, -a les properes eleccions municipals- per tal d’incorporar a les tasques de govern d’aquest Ajuntament persones amb capacitat de gestió, experiència demostrada, il·lusió, coneixements tècnics adequats per tal de que es pugui instaurar per fi, la transparència i la professionalitat en la gestió dels recursos municipals. La prova de que això es possible la tenim als pobles del voltant, que sí disposen d’escoles suficients, Instituts, poliesportius, piscines cobertes, zones d’esbarjo, espais pels joves, etc. etc. ...........
Continuarà.........
ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Serrano, és cert que en l'època de la moció de censura vostè era militant del PP?
Gràcies per endavant per la seva resposta.
Joan

VIC ha dit...

Benvolgut Joan, el dia 24 de juny de 2001, quatre mesos abans del cop d’estat vaig cursar la meva baixa com afiliat del Partit Popular de Cabrils, ho vaig fer perquè ja s'estava “organitzant” la moció de censura, discrepant radicalment amb l’actuació unilateral de la regidora del PP a Cabrils. (Reunions amb membres de CIU i d’altres...) Tinc documentació demostrativa del que dic, i també li diré que a posteriori la direcció comarcal del Partit, erròniament segons el meu parer, va recolzar l’actuació de la regidora.

Precisament els que des de l'ombra van organitzar la moció de censura, amb la inestimable col•laboració del trànsfuga de CIU(actual cap de llista del PSOE-PSC)+PP+ERC(actual GEC)+PSC, són qui encara avui, sempre segons el meu parer, intenten manipular la vida política del nostre poble. Serà perquè encara hi han terrenys que urbanitzar?

Si analitza el succeït des de la moció de censura veurà les conseqüències - segons la meva opinió- no més cal veure les últimes construccions, permutes, concursos d’ocupació, assessors, facturacions de familiars, vulneració de drets fonamentals, negatives a convocar un ple legitima i legalment sol•licitat per tota l’oposició, etc. etc.

Gràcies per la seva participació en el nostre blog.

Alfred Serrano i Mora

Anònim ha dit...

Si no s'hagues produït la moció de censura vostè encara militaria al PP?

VIC ha dit...

Anònim de les 11:04, l'actualitat és que soc, junt amb altres ciutadans, un dels fundadors de Veïns Independents de Cabrils. L'únic interès que es va unir per implicar-nos a la vida política d'aquest poble va ser consolidar un grup capaç de governar el nostre ajuntament des de la provada professionalitat i preparació de l'equip humà que integrem el VIC.

El VIC és una formació oberta a tots els veïns i residents que es troben amoïnats per la degradació que el nostre municipi ve patint en els darrers anys, especialment des de la moció de censura, només cal veure fotos d'abans i d'ara com dèiem al nostre blog," una imatge val més que 1000 paraules" que és justament el que els hi sobra a alguns dels polítics "professionals" d'aquest poble, paraules, paraules, primeres pedres, etc.. etc. ......

El ciutadans de Cabrils em pregunten pel carrer si són certes les manifestacions que surten en d'altres Blogs, (jo les desconec, no m’interessen els anònims), però es veu que s'encaparren en integrar-nos en d'altres formacions polítiques, especulen i fan sumes, restes i calculen en forma d'estadística els possibles pactes .... i cregui'm només ho fan amb un clar interès, i és el de fer valdre la seva posició política a nivell, estatal, autonòmic, nacional, o inclòs europeu. L'únic que ens alegra d'aquests comentaris és que normalment, es veu, que gairebé sempre hi som presents, Bona senyal senyor anònim, ens preocupem pel Poble, treballem, vigilem des de la nostra posició política i a més sense donar explicacions a ningú de l'executiva Nacional de CIU o ERC, ni al carrer Ferraz, ni a Génova, i ho fem amb il•lusió, La nostra estadística és la dels pressupostos del Poble, és la de fer veure com es malbaratament els recursos, i l'únic interès que tenim en l'especulació és aturar-la, i amb moltes ocasions ho hem aconseguit.

Som coneixedors que no som l'única força política i tenim el respecte per totes les formacions democràtiques que es presenten al Poble, Però la nostra independència, (VEÏNS INDEPENDENTS DE CABRILS) fa, que partim d'un gran avantatge, i és que no estigmatitzem a ningú, no deixarem de parlar amb cap Formació, si la proposta per Cabrils és bona, i amb independència de la font d'on brollin les bones idees, ja sigui qualsevol Partit que estigui representat a l'ajuntament, qualsevol associació, agrupació veïnal, o ciutadans disposats a millorar la nostra qualitat de vida. En definitiva senyor anònim nosaltres no necessitem "Notaris" tampoc necessitem Bi o Tri partits excloents de ningú, no ens vendrem per cap cadira "ministerial" o "funcionarial", o engrescarem a fer manifestacions constants al carrer provocant ràbies innecessàries i tendencioses que excloguin cap actuació de govern que millori el Poble.

Potser la pregunta a fer senyor anònim, és...... perquè tots aquests comentaris, (de ben segur avivats i excitats per d'altres grups municipals) s'excusen i aixopluguen amb una idea d'entitat supramunicipal quan el que s'ha de gestionar és el Consistori ? Tanta por els hi fa el Municipi ? No creuen en el poble ?. Nosaltres no tenim cap "Primo de Zumosol" que vingui a treure Pit per esquilmar els màxims Vots Possibles a les Municipals, i que consti que no el tenim, perquè no en tenim cap necessitat, creiem amb nosaltres, i allí on vivim,

Al VIC no demanem la filiació política de ningú, només ens interessa la capacitat de "gestió", per tant, anònim de les 11:04, aquesta es la meva situació actual, afegint-li que particularment la meva experiència d'aquest últims 4 anys en política municipal, em du al convenciment de que els partits polítics tradicionals solament serveixen per la promoció política personal cap a instàncies superiors, (tenim exemples), per tant no crec en ells en clau municipal, crec més en la unió desinteressada de persones amb l'únic objectiu de gestionar "eficaçment" els recursos municipals, aquesta és l'única militància política de la que em sento orgullós.
Cordialment

Alfred Serrano i Mora

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels