11 de març 2007

AGRAÏMENT















Hem rebut per la seva difusió un escrit d’agraïment d’uns veïns de les urbanitzacions afectades pel foc del passat dissabte i que transcrivim literalment.

Des de Veïns Independents de Cabrils també volem manifestar el nostre agraïment a les dotacions de les policies locals de Cabrils, Vilassar de Dalt, Cabrera, Premià de Dalt, Vilassar de Mar i Mossos d'Esquadra que van participar en les tasques d’extinció.

Especial esment pels Bombers, voluntaris i ADF de la comarca per l'eficàcia en la seva actuació.

Moltes gràcies a tots.

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Medi Ambient i Sostenibilitat

Incendi de Cabrils.

Sr. Director:

Es freqüent que les cartes dirigides al director d’un medi de comunicació, expressin queixes d’actuacions inadequades de serveis públics, que sovint son realitats en uns sistemes que habitualment compleixen be llurs funcions. Alguna vegada, les menys, es publiquen alguns escrits agraint actuacions puntuals d’aquests serveis públics. Avui i en nom d’un notable nombre de veïns de les Urbanitzacions de Mont Cabrer i Sant Crist de Cabrils, volem expressar públicament el nostre agraïment als ADF (Agrupació de Defensa Forestal) del nostre poble, Policia Local de Cabrils, Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat, per la eficaç i molt professional actuació a l’incendi d’ahir dissabte. Gràcies a la seva actuació podem dir que els danys han estat limitats i sobre tot que cap persona ni llar s’han vist afectats de forma significativa. Potser només una qüestió de dubta, és el possible excessiu retard en començar les tasques de extinció, i diem possible perquè la normal angoixa dels primer moments, fa que el temps passi molt lentament i els minuts semblin hores i podria ser una percepció exagerada. En tot cas, gràcies a tots per la vostre eficiència i dedicació.

Rebeu una molt cordial i agraïda salutació

Joan Monés Xiol en nom de molts veïns de ambdues urbanitzacions
Cabrils 11 de març de 2007




1 comentari:

Anònim ha dit...

Per la part que em pertoca, donar les gràcies als veïns, grups polítics i la resta de treballadors de l'Ajuntament de Cabrils que van fer possible que la nostra actuació s'hagi vist reflectida mitjançant aquest escrit d'agraïment. També, donar les gràcies als companys de les Policies Locals de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, que un cop més han donat mostres de la seva gran professionalitat i el seu companyerisme al oferir-nos la seva col·laboració en uns moments tant delicats. A tots vosaltres, moltes gràcies.

Agent TIP 026 de la Policia Local de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels